19 Mayıs 2024 Pazar

SON DAKİKA

VEKİL KORKMAZ 193 KÖYDE TESPİT YAPARAK PROĴE ÜRETECEK

VEKİL KORKMAZ 193 KÖYDE TESPİT YAPARAK PROĴE ÜRETECEK

VEKİL KORKMAZ 193 KÖYDE TESPİT YAPARAK PROĴE ÜRETECEK

06 Mayıs 2024 Pazartesi 16:18 GÜNCEL

 

Milletvekili Korkmaz 193 köyü tek tek ziyaret edip tespit edilen sorunları çözmek üzere düğmeye bastı.

Farklı bir siyaset anlayışı ile bilinen Korkmaz'ın Tarım Bakanlığı Komisyon Üyesi olarak TBMM de gündelik siyasetin ötesinde projeler üretmesi bekleniyor.

AK Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, halkın nabzını tutmak ve Burdur’daki sorunları yerinde tespit etmek için önemli bir adım atarak köy ziyaretlerine başladı. 

 

İlk olarak Çatağıl,Günalan ve Halıcılar Köylerini ziyaret eden Milletvekili Korkmaz, çok yönlü bir yaklaşımla gerçekleştirdiği ziyaretleri kapsamında tarım, altyapı, eğitim ve sağlık gibi birçok konuda halkın yaşadığı sorunları yerinde inceleyerek çözüm odaklı adımlar atmaya devam ediyor.

 

Vatandaşlarla birebir sohbetler gerçekleştirerek sorunlarını dinleyen, çözüm önerilerini masaya yatıran ve köylerde yaşanan sorunların çözümü için aktif bir rol üstlenen Milletvekili Korkmaz, vatandaşların sorunlarına duyarlı bir şekilde çözüm üretmek için çalışacağını ve siyasetin gerçek sahibi olan halkla birlikte hareket etmeyi sürdüreceğini belirtti.

 

Milletvekili Korkmaz, köy ziyaretlerine ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Halkımızla iç içe olmak ve onların gerçek ihtiyaçlarını doğru bir şekilde tespit etmek bizim için son derece önemlidir. Köy ziyaretlerimizle vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde görmek ve çözüm odaklı çalışmalar yürütmek, siyaset anlayışımızın temelini oluşturuyor. Vatandaşlarımızın refahı ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için gayret göstermeye devam edeceğiz" dedi.

 

Köy ziyaretlerinin devam edeceğinin altını çizen ve önümüzdeki günlerde 193 köyün tamamını ziyaret edip, bir kırsal kalkınma raporu hazırlayarak, bu raporu Cumhurbaşkanlığı, Tarım Komisyonu Başkanlığı, Tarım Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı ile paylaşacak plan TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Sözcüsü Korkmaz, halkın taleplerini ve ihtiyaçlarını dikkate alarak Burdur'un kalkınması için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini ifade etti. Korkmaz, kırsal ve tarımsal kalkınma politikalarımızı gözden geçirmek, tarımsal üretimin verimliliğini artırmak, kırsal kesimin sosyal ve kültürel altyapısını güçlendirecek göçü önleyip tarımsal üretimi istikrarlı bir biçimde gerçekleştirebileceklerini ifade etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÇOK OKUNANLAR

SONRAKİ HABER

CHP'Lİ KOÇ'UN DENİZ GEZMİŞ TEPKİSİ

CHP'Lİ KOÇ'UN DENİZ GEZMİŞ TEPKİSİ